5 Ağustos 2024 Pazartesi

Ella Maise - Love&Hate Serisi 1 - Jason Thorn'u Sevmek

"Onun o güzel kalbine sahip olmak istediğim kadar, gizli gülümsemelerine de sahip olmak istiyordum. Var oluşlarının sebebi olmak istiyordum."

Jason Thorn'u Sevmek//Love&Hate Serisi 1//Ella Maise
@yabanciyayinlari 

Merhaba,

Bugün okurken keyifle okuduğum, bitince yok o kadar da değildi dediğim bir kitapla geldim. Nasıl oluyor demeyin, oluyormuş.

Kitap bir yere kadar çok keyifle gitti. Nasıl mı? Anlatayım.

Olive, yedi yaşındayken abisi Dylan eve yeni taşıman komşu çocuğu getirir. Alkolik annesi, onu eve almamış ve kapıda kalmıştır. Bu trajik durum tüm Taylor ailesinin kalbine dokunur ve o günden sonra Jason'a kalplerinin ve evlerinin kapısını açarlar. Ve evinden çok orada kalmaya başlar. Annesi yüksek dozdan ölüp babası onu yanına alana kadar. Bu arada Olive'in de çocukluk aşkı olmuştur çoktan. Ama gitmeden önce olan bir olayla kalbi kırılan Olive, yıllar sonra yazdığı romanda Jason'dan esinlenmiş ve çok satanlar listesinde aylarca kalmıştır.

Olive kitabına gelen film teklifiyle, yapımcılarla toplantıya çağrılır ve orada Jason ile karşılaşır. Çünkü Jason ünlü bir aktör olmuş 26 yaşında iki kere Oscar almıştır (abartsaydık biraz Ellacım). Bu arada Jason taşındıktan bir süre sonra bağlantıyı kesmiş ve yıllarca görüşmemişlerdir. 

Jason ünlü bir aktör olduğu kadar, özel hayatına dikkat etmeyen biri olduğundan başı derde girince, o sırada Olive ile bir fotoğrafları devreye girer ve Jason'un itibarını kurtarmak için bir anlaşma yaparlar. (Ama çok sevdiği, ailesi yerine koyduğu Taylor'lara haber verme gereği duymazlar).

Bu aşamadan sonra biraz sıkıldığımı itiraf edeblilirim. Ama başlangıcı ve büyük çoğunluğunu çok severek okudum. 

Bir not: +18 kısımları bulunmaktadır. Sonra söylemedin demeyin.

Ayrıca serinin ikinci kitabı To Hate Adam Connor'ı mutlaka okumam gerek. Son kısımda Jason'a komşu olan Adam ile Olive'in arkadaşı Lucy. Bekleniyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder