5 Ağustos 2024 Pazartesi

Ella Maise - Love&Hate Serisi 2 - Adam Connor'dan Nefret Etmek

"Bazen hayatınızın değişmesi yıllar sürer. Bazense bir ömür. Bir sabah uyanıp etrafınıza bakarsınız ve birdenbire her şeyin değiştiğini fark edersiniz. Arkadaşlarınız sandığınız insanlar ve sevdikleriniz... çoktan gitmişlerdir. Hayatınız farklıdır. Farkında olmadan zaman uçup gitmiştir."

Adam Connor'dan Nefret Etmek//Love&Hate Serisi 2// Ella Maise
Yabancı Yayınları 

Merhaba,

Bugün iki kitaplık bir mini serinin ikinci kitabıyla geldim ve bence serinin bir üçüncü kitabı olmaz, hiç seri devam ediyor havası almadım çünkü.

İlk kitap Jason Thorn'u Sevmek'te, Jason ve Olive'le tanışmış, sevmiştik. Olive'in yakın arkadaşı Lucy'le orada tanışmıştık. Lucy'nin orada bir sevgilisi vardı, adı Jameson (!), hatta ona onu sevdiğini bile söylemişti. O zaman bu Adam Connor kim, kitaba adını büyük başlıklarla yazdıran.

Okuyanlar hatırlar, Jason ünlü bir film yıldızıydı ve sanırım Beverley Hills'te oturuyordu. Yani bütün film yıldızları orada oturmuyor muydu sanki. Jason'da oradadır muhtemelen. İşte Jason'ın aktör bir  komşusu var. Adı, Adam Connor. Yeni boşanmış, küçük bir oğlu olan, ünlü film yıldızı.

Peki biz durup dururken Adam Connor'dan Nefret mi ediyoruz. Kesinlikle hayıır. Biz gidip iki evi ayıran duvarın üstünden onu gizli gizli izleyip, sonra fotoğrafını çekiyoruz spor yaparken yüzerken. Sonra oğlu havuza düşünce gidip kurtarıyoruz. Biz bir teşekkür beklerken, saplantılı hayran unvanıyla tutuklanıp hapse düşüyoruz. Çünkü telefondaki fotoğraflar görülüyor ve Olive'le olan mesajlaşmalar okunuyor. 

Ama gerçekler anlaşılınca hapis faslı bitiyor. Gel gör dünyanın haline ki, çocuk havuza düşerken başında olmayan dadı işten atılıyor ve yerine Lucy'den bakması rica ediliyor.

Lucy her ne kadar sürekli "senden nefret ediyorum" dese de, bir süre sonra bu durum Adam ile aralarında bir oyuna,  oradan da derin duygulara yol açıyor. Ama Lucy lanetli, o yüzden bu aşkı inkar ediyor. Çünkü ailesindeki kadınlar, evlenmeden çocuk sahibi oluyor, erkekler hamilelik haberini alınca bir kuş misali pıır diye uçuyor. 

Kitapta birde Adam'ın eski eşi var ki, onunla durumlar bir hayli karışık, kendini yeniden gündem yapmak için yapmayacağı yok, diyeyim gerisini siz anlayın. 

Son bir not: +18 kısımları var, okumak isteyen istemeyen bilsin. 

Görüşmek üzere ✨✨✨

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder