4 Ağustos 2024 Pazar

Samantha James - McBride Family Serisi 1 - Akşam Yıldızı

"Dün geçmişte kaldı ve bir daha yaşanmayacak. Dünü geri getiremeyiz. Değiştiremeyiz. O yüzden önümüzdeki günlerin daha iyi olacağına bütün kalbimize inanmamız gerek. Önümüzdeki günlerin daha parlak olacağına güvenmeliyiz ve böyle olması için de elimizden geleni yapmalıyız."

Akşam Yıldızı // McBride Family Serisi 1 // Samantha James
@pegasusyayinlari 

Merhaba,

Bugün @illekitap historical okuyoruz grubuyla yaptığım aylık okumamı tamamlayıp gelmiş bulunuyorum. Ve Eloisa James'e bir ara verip Samantha James ile devam ettim bu ay (Soyadları aynıymış şu an onu fark ettim).

Hemen fikrimi söyleyip konusuna geçiyorum. Kesinlikle uzun zamandır bu kadar keyif alarak okuduğum bir historical olmamıştı. Dramı, tutkusu, skandalı, diyalogları tam anlamıyla bir historical romance. 

Konusuna gelirsek; Annabel (Anne) McBride, bir sabah parkta kuzeni ile gezerken Simon Blackwell ile karşılaşır. O an olan olumsuz bir kazayı önleyen Simon, Anne'e ateş püskürür. Ama bu durumdan Anne'in hiç suçu yoktur ve ikili hemen negatif yüklenirler. Kuzen Caro ise bu elektiği fark eder ve kazayı önlediği için teşekkür etmek adına akşam yemeğine çağırır Simon'ı (biri yabancı yazarlara Anne adını kullanmamalarını söylemeli kaç yerde anne okuyup kimin annesi nerden geldi durumu yaşadım).

Böylece tüm aile ile tanışan Simon'ın teyzesi de ailenin yakın bir dostu değil miymiş, bakın şu şansa. Ve teyzenin doğum günü partisini düzenleyecek olan kişi hastalanınca iş Anne'in annesine düşer. Ve bu doğum günü partisinde uygunsuz bir şekilde yalnız kalan çiftimiz, uygunsuz bir şekilde basılarak evlenmek zorunda kalırlar (demezler mi hani negatif elektrik🙈 bu ne hal).

Ama Simon hiç evlenmek istememekte ve bu evliliği gerçeğe dönüştürme gayreti göstermemektedir. Bu durum Anne'in önce işine gelir gibi olsa da, sonra yalnızlık onu boğar ve Simon'ın ustüne gitmeye başlar. Ve başarılı olur. Bu arada Simon'ın geçmisindeki sırları öğrenir. 

Başta söylediğim gibi, güzel bir kitaptı. Historical romance sevenler kaçırmasın. Bu üç kitaplık seriyi.

McBride Family Serisi 
1. Akşam Yıldızı 
2. Gönül Avcısı
3. Gizemli Gelin

Görüşmek üzere ✨✨✨

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder